Pogoji uporabe in zasebnost

POGOJI

Zasebnost

Zavezani smo, da bomo ščitili vašo zasebnost. Nenehno pregledujemo sistem in podatke, da bi svojim strankam zagotovili najboljšo možno storitev.

Kontaktni obrazci

Vaših osebnih podatkov ne bomo zbirali,  prodajali, dali v skupno rabo ali dajali v najem tretjim osebam ali uporabili vašega e-poštnega naslova za neželeno pošto. Vsa e-poštna sporočila, ki jih bomo morebitno poslali, bodo povezana le z zagotavljanjem dogovorjenih storitev.

Izključitve in omejitve

Informacije na tej spletni strani so podane na podlagi “kot je”. V največji meri, ki jo dopušča zakon ne vključujemo vseh navedb in jamstev, povezanih s to spletno stranjo in njeno vsebino, lahko jih zagotavlja katera koli podružnica ali katera koli druga tretja oseba. Enako velja za kakršne koli nepravilnosti ali opustitvijo spletne strani in/ali literature; izključujemo vso odgovornost za škodo, ki izhaja v zvezi z vašo uporabo te spletne strani.

Razpoložljivost

Društvo ne jamči, da bo storitev s tega spletnega mesta neprekinjena, pravočasna ali brez napak, čeprav je zagotovljena z najboljšimi zmožnostmi.

Odgovornost za povezave

Naša spletna stran vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, nad katerimi nimamo nadzora, zato ne prevzemamo odgovornosti za njihovo vsebino. Ne spremljamo ali pregledujemo vsebine drugih spletnih strani, ki so povezane s to spletno stranjo. Vsebina ali izražena mnenja, ki se pojavljajo na teh spletnih straneh, nas nujno ne podpirajo in jih ne smemo obravnavati kot izdajatelje takšnih mnenj ali gradiva. Povezana spletna mesta so bila za morebitne kršitve preverjena v času povezovanja. Ko vzpostavite povezavo z drugo spletno stranjo, niste več na naši spletni strani zato veljajo novi pravilniki o zasebnosti na novem spletnem mestu. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršnokoli izgubo ali škodo na kakršenkoli način, ne glede na to, kakšne so posledice vašega razkritja osebnih podatkov tretjim osebam. Stalni nadzor povezanih strani je nerazumen, brez konkretnih dokazov o kršitvi. Po obvestilu o morebitnih kršitvah bomo te povezave takoj odstranili.

Komunikacija

Za različne poizvedbe imamo več različnih e-poštnih naslovov. Za vse informacije v povezavi s spletno stranjo uporabite: info@vintgar.si

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da občasno spremenimo te pogoje, kot nam to ustreza. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani pomeni, da se strinjate s kakršnimi koli prilagoditvami teh pogojev. Če pride do sprememb v našem pravilniku o zasebnosti, bomo sporočili, da so bile te spremembe na naši spletni strani in na drugih ključnih straneh našega spletnega mesta prilagojene. Če pride do spremembe v tem, kako bomo uporabili osebne podatke o naših straneh, bodo obvestila po e-pošti poslana tistim, na katere ta sprememba vpliva. Vse spremembe v našem pravilniku o zasebnosti bodo predhodno objavljene na naši spletni strani. Vsi pogoji uporabe spletne strani so sestavni del sporazuma. Vaš dostop do spletne strani kaže na vaše razumevanje, strinjanje in sprejemanje vseh navedenih pogojev.

VARSTVO PODATKOV

Dnevnik

Beležimo IP-naslove za analizo trendov, upravljanje spletne strani, spremljanje gibanja uporabnika in zbiranje širokih demografskih podatkov za skupno uporabo. IP-naslovi niso povezani z osebnimi podatki. Poleg tega za upravljanje sistemov, zaznavanje vzorcev uporabe in odpravljanje napak naši spletni strežniki samodejno prijavijo standardne informacije o dostopu. Ob vsakem pozivu na spletno stran bodo podatki o dostopu shranjeni v datoteko dnevnika, tako imenovani dnevnik strežnika. Shranjeni podatki bodo vsebovali naslednje podatke:

  • datum in čas
  • naslov IP
  • seja ID
  • priklicana spletna stran
  • ime spletnega mesta, iz katerega je bilo pokrito naše spletno mesto
  • uporabljen brskalnik.

Te datoteke dnevnika bomo analizirali le v primeru zlorabe našega spletnega mesta. Zagotovili bomo, da bomo retrospektivno pregledali datoteke dnevnika uporabnikov, posebej osumljenih nezakonite uporabe spletne strani in / ali kršitve pogojev.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja “piškotke”, ki omogočajo, da je naša spletna stran na splošno bolj uporabniku prijazna, učinkovita in varna – na primer, ko gre za pospešitev navigacije. Piškotki omogočajo tudi merjenje pogostosti ogledov strani in splošne navigacije. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku. Upoštevajte, da so nekateri od teh piškotkov preneseni v vaš računalniški sistem iz našega strežnika; to so običajno “pišoči seji”. Za piškotke seje je značilno, da se po končanem brskalnem sejanju samodejno izbrišejo s trdega diska. Drugi piškotki ostanejo v vašem računalniku in nam omogočajo, da prepoznate svoj računalniški sistem ob naslednjem obisku (tako imenovani vztrajni piškotki). Piškotke lahko kadar koli zavrnete, če vaš brskalnik to dovoljuje.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in preprostejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Če spremenite, ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom. Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji povezavi.

Piškotki, uporabljeni na tem spletnem mestu

  • Aktivna kampanja Spremlja in beleži interakcijo uporabnikov spletnega mesta z e-poštnimi oglaševalskimi akcijami, tako da je mogoče dostaviti bolj prilagojeno vsebino in boljše izkušnje.
  • Facebook Spremlja in beleži interakcijo uporabnikov spletnega mesta z namenom prilagojenih ciljnih usmerjenosti Facebook oglasov.
  • Google Analytics Spremlja in beleži interakcijo uporabnikov spletnega mesta in nam pomaga izboljšati uporabniško izkušnjo in spremljanje uspešnosti.
  • Google Dvojni klik Spremlja in beleži interakcijo uporabnikov spletnega mesta z namenom prilagojenih ciljnih usmerjenosti Googlovih oglasov.

Google Analytics Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev spletnega analitike, ki jo zagotavlja Google Inc. (»Google«). Uporablja Google Analytics “piškotke”, besedilne datoteke, ki so shranjene v računalniku, in omogočajo analizo uporabe vaše spletne strani. Podatki, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi te spletne strani, se običajno prenesejo na Googlov strežnik, kjer se shranijo. V primeru aktiviranja IP anonimizacije na tej spletni strani bo vaš naslov IP od Googla okrnjen v državah članicah Evropske unije ali drugih pogodbenih straneh Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo celoten naslov IP prenesen na Googlov strežnik v ZDA. Google bo v imenu upravljavca te spletne strani uporabil podatke, da oceni vašo uporabo spletnega mesta, zbira poročila o dejavnostih spletnega mesta in jih posreduje operaterju spletne strani. V sklopu storitve Google Analytics velja, da vaš naslov IP ne bo združen z drugimi podatki od Googla. Piškotke lahko zavrnete s prilagajanjem programske opreme brskalnika; vendar vas opozarjamo, da je lahko v tem primeru izkušnja spletne strani slabša. Podatke, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi spletne strani (vključno z vašim naslovom IP), lahko onemogočite tako, da jo prenesete naslednji vtičnik brskalnika in ga namestite: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sl .

Uporaba vtičnikov Facebook (npr. Gumb) Na naših straneh so integrirani vtičniki socialnega omrežja Facebook (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, Kalifornija, 94025, ZDA), kot je na primer gumb »Like« (»Všeč mi je«). Pregled vtičnikov Facebook najdete tukaj: http://developers.facebook.com/docs/plugins/ . Ko obiščete naše strani, vtičnik vzpostavlja neposredno povezavo med brskalnikom in strežnikom Facebook-a. Facebook dobi te podatke, ki ste jih posredovali s svojim naslovom IP ob obisku naše spletne strani. Če kliknete gumb »Všeč mi je« ali »deli» na naši strani, medtem ko ste prijavljeni v svoj Facebook račun, lahko vsebino naših strani povežete s svojim Facebook profilom. To omogoča Facebooku, da vašemu obisku na naših straneh dodeli vaš uporabniški račun. Poudarjamo, da mi kot ponudnik spletnega mesta ne poznamo vsebine prenesenih podatkov, ki se uporabijo preko Facebooka. Za več informacij si oglejte pravilnik o zasebnosti Facebooka na naslovu https://www.facebook.com/policy.php . Če želite onemogočiti komunikacijo vtičnikov s Facebook-om, se odjavite iz svojega računa Facebook.

Informacije o izbrisu

Vedno imate pravico do brezplačnih informacij o shranjenih osebnih podatkih, poreklu ter namenu obdelave podatkov in pravico do popravljanja, blokiranja ali brisanja teh podatkov.

Scroll to Top